joi, 15 decembrie 2016

Service nacele marca Haulotte, Genie, JLG

Service nacele


Activitatea de service si mentenanta nacele a Grupului Baurent se adreseaza tuturor propietarilor de nacele.
Echipa noastra cu o experienta de peste 10 ani in domeniu va aduce in parametri de functionare orice model de nacela din gama Haulotte, Genie sau JLG. 


Cel mai important lucru pentru noi este sa pastram, ca si pana acum, echilibrul intre lista clientilor nostri si lista clientilor multumiti, de aceea telul nostru profesional nu este altul decat garantie de 100% a satisfactiei. 

Serviciul de mentenanta nacelelor are ca scop functionarea in parametri optimi ai echipamentelor de ridicat comercializate atat de catre de catre noi, cat si de orice alta firma de profil din Romania.

Pe o piata aflata intr-o continua schimbare, abordarea corecta a solutiilor tehnice propuse clientilor nostri, formeaza pilonul activitatii noastre.

Datorita pregatirii si perfectionarii continue a personalului nostru, am reusit sa finalizam cu success, in toti acesti ani, peste 2500 lucrari de service si reparatii in domeniul nacelelor si a platformelor ridicatoare in intreaga tara.

Experienta noastra este un garant pentru serviciile de calitate, pe care noi putem sa le asiguram companiei dumneavoastra. Cu o echipa de experti profesionisti si pasionati, oferim solutii complete pentru brandurile din portofoliul nostru. 
Pentru mai multe detalii  vizitati http://www.baurent-service.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu